Spoločnosť Amazon oceňuje zamestnancov v prvej línii počas tejto vianočnej sezóny špeciálnym bonusom

Spoločnosť Amazon oceňuje zamestnancov v prvej línii počas tejto vianočnej sezóny špeciálnym bonusom

V Amazone pracujem už v poradí 22. vianočnú sezónu a tohtoročná je úplne jedinečná. Som vďačný našim tímom, ktoré naďalej zohrávajú dôležitú úlohu v službe pre svoje komunity.

Bonus

14/12/2020

V Amazone pracujem už v poradí 22. vianočnú sezónu a tohtoročná je úplne jedinečná. Som vďačný našim tímom, ktoré naďalej zohrávajú dôležitú úlohu v službe pre svoje komunity. Blížime sa k špičke vianočnej sezóny a chceme vyjadriť našu vďaku aj prostredníctvom ďalšieho špeciálneho bonusu, ktorý pre našich zamestnancov v prvej línii predstavuje dokopy viac ako 500 miliónov dolárov. Zamestnanci v logistickom centre v Seredi, ktorí sú v Amazone zamestnaní od 1. do 31. decembra, budú mať nárok na bonus – 165 eur pre zamestnancov na plný úväzok a pomernú čiastku dostanú zamestnanci pracujúci na čiastočný úväzok.

V kombinácii s ďalšími vianočnými bonusmi iba v tomto štvrťroku investujeme viac ako 750 miliónov dolárov do dodatočných odmien pre našich pracovníkov v prvej línii, nad rámec našej celoštátnej minimálnej mzdy vo výške od 5,50 eur pri vstupných pozíciách a od 7,00 eur pri vedúcich tímov na Slovensku. To zvyšuje naše celkové výdavky na špeciálne bonusy a odmeny pre naše tímy na celom svete na viac ako 2,5 miliardy dolárov v roku 2020, vrátane bonusu vo výške 500 miliónov dolárov na začiatku tohto roka.

Naše tímy odvádzajú úžasnú prácu, slúžia zákazníkom, aby boli naplnené ich základné potreby a zároveň pomáhajú vniesť vianočnú atmosféru do rodín na celom svete, ktoré sú kvôli pandémii v domácej karanténe. Nikdy som nebol vďačnejší a viac hrdý na naše tímy.

Ďakujem vám!

Dave Clark, SVP spoločnosti Amazon Worldwide Operations